Prístrojové vybavenie očnej optiky - Opitzová, Ivona (2017)
Táto bakalárska práca sa zaoberá základným prístrojovým vybavením očnej optiky a kladie si za cieľ urobiť prehľad od starších prevedení až po najnovšie zariadenia. Taktiež poskytuje ich sprehľadnenie a aktuálnu ponuku, ktorá sa nachádza v súčasnosti na trhu.