Virus západonilské horečky - Dočkal, Patrik (2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku viru západonilské horečky. V práci je shrnuta taxonomická klasifikace viru, jeho zeměpisné rozšíření a způsoby přenosu. Dále je zmíněn klinický význam viru a také možně metody léčby. Práce byla vypracována na základě literární rešerše.