Studium dynamiky přirozeně neuspořádaných proteinů pomocí NMR relaxace - Nomilner, Erik (2017)
Přirozeně neuspořádané proteiny jsou makromolekuly bez jedinečné prostorové struktury. Navzdory této neuspořádanosti jsou tyto proteiny nezbytné pro správnou funkci buněk. NMR relaxace je jednou z mála vhodných metod užívaných k popisu konformačních a dynamických vlastností neuspořádaných proteinů.