Vícekriteriální rozhodování v podmínkách neurčitosti - Koláček, Michal (2017)
Předkládaná práce seznamuje čtenáře s vícekriteriálními modely rozhodování, přičemž se zaměřuje na případy, kdy je množina variant konečná. Vybrané metody jejich řešení jsou za pomoci teorie fuzzy množin dále rozšířeny pro užití v podmínkách neurčitosti a aplikovány na konkrétní rozhodovací problém z oblasti organizace konferencí.