Kartografický projekt (cyklo)turistických tras mikroregionu Podoubraví - Vaňková, Markéta (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje popisu dostupných map uvnitř a v okolí mikroregionu Podoubraví. Hlavním cílem bakalářské práce je přilákat cykloturistický ruch do Podoubraví, především okolí Chotěboře. Sloužit k tomu mají vyznačené komentované výlety vhodného formátu a dobré dostupnosti.