Prostorové rozdělení prvků vodní bilance v oblasti Rožná - Urban, Michal (2017)
V diplomové práci byly vytvořeny dva hydrologické modely HEC-HMS pro povodí řek Loučky a Nedvědičky. Tyto modely nám poskytují představu o časovém a prostorovém rozložení prvků vodní bilance. Výsledky modelů v obou povodích poukazují na pokles efektivní infiltrace v letech 1995 až 2016.