Kruhové jednotky abelovských těles - Sedláček, Vladimír (2017)
V této diplomové práci se zabýváme grupami kruhových čísel a kruhových jednotek v Sinnottově smyslu v reálných abelovských tělesech s právě čtyřmi rozvětvenými prvočísly za jistých speciálních předpokladů. Konkrétně se snažíme nalézt jejich Z-báze a popsat příslušný modul relací. Práce navazuje na výsledky článku [5].