Výskyt a význam korekce heterofórií u malých refrakčních vad - Gerbocová, Zuzana; Bramborová, Simona, 1985-; Masarykova univerzita. Katedra optometrie a ortoptiky (2017)
V teoretickej časti sa táto diplomová práca zameriava na detailný popis heterofórií a malých refrakčných chýb. Praktická časť je zameraná na výskum z oblasti heterofórií a malých refrakčných chýb.
In theoretical part this master's thesis focuses on the detailed description of heterophorias and small refractive errors. The practical part is devoted to research in the field of heterophorias and small refractive errors.
Vedoucí práce: Simona Bramborová
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2017
Keywords: heterophorias; heterophoria; hypermetropie; refrakční vady -- terapie; Hyperopia; Refractive Errors; diplomové práce; master's theses