Výskyt a význam korekce heterofórií u malých refrakčních vad - Gerbocová, Zuzana (2017)
V teoretickej časti sa táto diplomová práca zameriava na detailný popis heterofórií a malých refrakčných chýb. Praktická časť je zameraná na výskum z oblasti heterofórií a malých refrakčných chýb.