Výtěžnost využití Pentacamu při diagnostice, terapii a sledování keratokonu - Hlinomaz, Ivo (2017)
V diplomové práci s názvem „Výtěžnost využití Pentacamu při diagnostice, terapii a sledování keratokonu“ jsou v teoretické části shrnuty nejen poznatky o keratokonu a komplexním analyzátoru předního segmentu oka - Pentacamu, ale také souvislosti mezi keratokonem a Pentacamem týkající se diagnostiky tohoto ektatického onemocnění. Výzkumná část se týká hodnocení parametrů pro diagnostiku keratokonu.