Hydrogeologické poměry v prostoru Černovické skládky v Brně - Ondráčková, Marie (2017)
Tématem této bakalářské práce je sledování podzemních vod v okolí Černovické skládky. Je hodnoceno kolo vzorkování podzemních vod, které proběhlo v dubnu a květnu roku 2016. Bakalářská práce byla provedena na základě zhodnocení dostupných prací, které jsou citovány níže. Součástí práce je záznam terénního vzorkování, měření úrovně hladin a kamerové prohlídky vrtu HVI-54.