POCT glukometry ve FN Brno - Pham, To Nhi (2017)
Bakalářská práce se zabývá kontrolou POCT glukometrů na klinických pracovištích ve Fakultní nemocnici Brno v letech 2012 - 2015. Získaná data byla statisticky vyhodnocena a srovnána s laboratorním daty získanými na Oddělení klinické biochemie, které má glukometry pod svou správou. V práci jsou analyzovány jednotlivé kontrolní cykly, je zde uvedena úspěšnost glukometrů celkově i podle výrobce a typu přístroje. Dále jsou zde zpracovány dotazníky pro nelaboratorní pracovníky pracující s glukometry na klinických pracovištích.