Popisná statistika v SASu - Dettelbacher, Martin (2017)
V této bakalářské práci se věnujeme popisu používání statistického a analytického softwaru SAS. Cílem práce je vytvořit učební text pro začínajícího uživatele tohoto softwaru. Nejprve jsou vysvětleny základy používání SASu, zejména vytváření datových souborů. Poté jsou ukázány užitečné způsoby manipulace s daty. Hlavní část této práce je pak zaměřena na popisnou statistiku a průzkumovou analýzu dat v SASu.