Bezmléčná dieta ve školním stravování /

Diplomová práce se věnuje problematice dietního stravování ve školních jídelnách. Je zaměřena na bezmléčnou dietu. Teoretická část popisuje specifika školního stravování, následně analyzuje složení mléka a jeho význam ve výživě člověka. Těžištěm teoretické části je shrnutí příčin bezmléčných diet, j...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Černá, Tereza (Autor práce)
Další autoři: Suchodolová, Veronika, 1982- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/411184/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-14764 3147074262