Turnajové systémy - Radvánsky, Frederik Hugo (2017)
V tejto bakalárskej práci sa zaoberáme turnajovými systémami. V prvej časti sa pokúsime vysvetliť základné definície pre vyvážené turnajové dizajny a pre ich zovšeobecnenie. V druhej časti popíšeme konštrukciu takýchto dizajnov a určíme spektrum ich existencie. Na záver zostrojíme niekoľko tabuliek pre turnaje troch hráčov.