Meta-analýza vybraných charakteristik polohy v antropologických studiích - Pham, Vi Thanh (2017)
V této bakalářské práci se věnujeme meta-analýze, která zahrnuje statistické modely analýzy dat pro sekundární data, např. bodové a intervalové odhady středních hodnot, korelačních koeficientů a frekvencí výskytu nějakých znaků. Popsané metody meta-analýzy jsou implementovány do jazyka R a posléze aplikovány na reálná data z oblasti dermatoglyfiky.