Význam čajových kuchyněk a jejich hygienické aspekty z pohledu nutričního terapeuta /
Tato bakalářská práce se zabývá popisem čajových kuchyněk zdravotnických zařízení se zaměřením na jejich využití. Dále pojednává o pitném režimu pacientů, druzích nápojů s hlavní orientací na čaje, o výhodách a nevýhodách jejich konzumace. Také se věnuje alimentárním nákazám vyvolaným přirozenou mik...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2017
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/395141/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-14766 | 3147074264 |