Význam čajových kuchyněk a jejich hygienické aspekty z pohledu nutričního terapeuta /

Tato bakalářská práce se zabývá popisem čajových kuchyněk zdravotnických zařízení se zaměřením na jejich využití. Dále pojednává o pitném režimu pacientů, druzích nápojů s hlavní orientací na čaje, o výhodách a nevýhodách jejich konzumace. Také se věnuje alimentárním nákazám vyvolaným přirozenou mik...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Klíčová, Veronika (Autor práce)
Další autoři: Šimůnek, Jan, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/395141/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-14766 3147074264