Metodika vyšetření oční motility - Fojtíková, Eliška (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá metodami vyšetření oční motility. Největší část je věnována samotnému popisu nejdůležitějších vyšetřovacích metod motility oka. Dále jsou zde popsány vyšetřovací metody postavení očí, protože toto může být změněno chybnou motilitou oka. Jiné kapitoly se také zabývají anatomií okohybného systému a poruchami oční motility nebo-li strabismu.