Analýza vztahu ÚSES a střetů vozidel se zvěří na silnicích jižní Moravy - Bárta, Boleslav (2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou fragmentace krajiny liniovými bariérami a jejími důsledky na volně žijící živočichy. Konkrétně dále řeší dopravní nehody způsobené srážkou se zvěří a jejich spojitostí s technickým řešením silnic a okolními strukturami krajiny.