Handbook of clinical nuclear medicine /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matin, Philip (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Bern : Hans Huber, 1977
Subjects:
LEADER 01511nam a22003977i 4500
001 MUB01006391945
003 CZ BrMU
005 20170519091315.0
008 170519s1977 sz ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
020 |a 0-87488-610-4  |q (kroužkováno) 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61:621.039.8  |2 MRF 
100 1 |a Matin, Philip  |4 aut 
245 1 0 |a Handbook of clinical nuclear medicine /  |c by Philip Matin 
264 1 |a Bern :  |b Hans Huber,  |c 1977 
300 |a 344 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a diagnostické zobrazování  |2 czmesh 
650 0 7 |a nukleární lékařství  |2 czmesh 
650 0 2 |a Diagnostic Imaging 
650 0 2 |a Nuclear Medicine 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20170519  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20170619  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1024 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2010 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1253 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-21935  |6 79/706  |5 3147R50106  |4 DISP.: 2RA, DPČ: 2/79  |8 20170519  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-21935  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD