Hurá na tábor! : táborové náměty, hry a příroda /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Červinka, Jiří, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Portál, 2017
Edition:Vydání první
Subjects:
hry
LEADER 02801cam a2200649 i 4500
001 MUB01006391310
003 CZ BrMU
005 20180102134253.0
007 ta
008 170221s2017 xr a e f 001 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
015 |a cnb002881639 
020 |a 978-80-262-1178-5  |q (brožováno) 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20172881639 
040 |a ABA001  |b cze  |d OLA001  |d BOD003  |d BOD032  |e rda 
072 7 |a 79  |x Rekreace. Volný čas. Zábava. Hry. Sport  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 796.54  |2 MRF 
080 |a 379.83/.84  |2 MRF 
080 |a 37.091.33-027.22  |2 MRF 
080 |a 379.8:793/796  |2 MRF 
080 |a 57.081.1  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Červinka, Jiří,  |d 1950-  |7 xx0040107  |4 aut 
245 1 0 |a Hurá na tábor! :  |b táborové náměty, hry a příroda /  |c Jiří Červinka 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Portál,  |c 2017 
300 |a 191 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a táboření  |7 ph126826  |2 czenas 
650 0 7 |a dětské tábory  |7 ph138101  |2 czenas 
650 0 7 |a praktické činnosti  |7 ph124549  |2 czenas 
650 0 7 |a hry  |7 ph114716  |2 czenas 
650 0 7 |a pozorování přírody  |7 ph124478  |2 czenas 
650 0 9 |a camping  |2 eczenas 
650 0 9 |a camps for children  |2 eczenas 
650 0 9 |a practical activities  |2 eczenas 
650 0 9 |a games  |2 eczenas 
650 0 9 |a nature observations  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20170511  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20170619  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20180102  |l MUB01  |h 1342 
CAT |c 20210329  |l MUB01  |h 2000 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.1-ČERV  |5 4303017340  |8 20171116  |f 74  |f Měsíční  |g 2017-1110  |r 20171227  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.1-ČERV  |5 4303017341  |8 20171116  |f 70  |f Prezenční  |g 2017-1110  |r 20171227  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 766ČERV  |5 3201093062  |8 20170511  |f 70  |f Prezenční  |r 20170511 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 766ČERV  |5 3201093063  |8 20170511  |f 74  |f Měsíční  |r 20170511 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 766ČERV  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 10  |j K2P 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 796.1-ČERV  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j VV  |k 0