Stanovení vitaminu B12 pomocí mutantních kmenů Escherichia coli M 200 a 113-3 na tenké agarové vrstvě /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chinh, Nguyen Thi (Dissertant)
Other Authors: Hoďák, Karel, 1922- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1972
Subjects:
Cover Image
LEADER 02332ntm a22005777i 4500
001 MUB01006386963
003 CZ BrMU
005 20170315113424.0
008 170315s1972 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-04-10 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.842.1/.2  |2 MRF 
080 |a 577.164.1  |2 MRF 
100 1 |a Chinh, Nguyen Thi  |4 dis  |* [absolvent PřírF MU] 
245 1 0 |a Stanovení vitaminu B12 pomocí mutantních kmenů Escherichia coli M 200 a 113-3 na tenké agarové vrstvě /  |c Nguyen Thi Chinh 
264 0 |c 1972 
300 |a 55 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Karel Hoďák 
502 |a Diplomová práce (mgr.)--Univerzita J.E. Purkyně, Přírodovědecká fakulta, 1972 
650 0 7 |a agar  |2 czmesh 
650 0 7 |a Escherichia coli  |2 czmesh 
650 0 7 |a vitamin B 12  |x fyziologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a vitamin B 12  |x chemie  |2 czmesh 
650 0 2 |a Agar 
650 0 2 |a Escherichia coli 
650 0 2 |a Vitamin B 12 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hoďák, Karel,  |d 1922-  |7 jk01041445  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra mikrobiologie, genetiky a biofyziky  |7 mub20211119763  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20170315  |l MUB01  |h 1134 
CAT |c 20170410  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0112 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0147 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200515  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20210707  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210707  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210709  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1252 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-13956  |6 3285012918  |5 3285012918  |8 20170315  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20170315  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-13956  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD