Právo být slyšen ve správním řízení - Bražina, Radislav, 1989- (2017)
Tato práce se zabývá významným procesním oprávněním účastníků řízení - právem být slyšen. Zmíněná problematika je v práci pojednána včetně navazujících procesních oprávněními účastníků řízení a přináší nejen souborný rozbor závěrů doktríny, ale rovněž právní úpravy včetně příslušné judikatury. Práce pojednává i souvislosti plynoucí z právní úpravy ústavní či evropské a přináší rovněž náhled na zkoumanou problematiku z hlediska německé právní úpravy a doktríny včetně krátkého srovnání s úpravou českou.