Sbírka planimetrických úloh řešených pomocí podobností - Siebenbürgerová, Petra (2017)
V této bakalářské práci se věnujeme planimetrickým úlohám řešených pomocí podobností. Práce je pojata jako sbírka příkladů, teorie je tedy uvedena pouze okrajově. Je členěna do více kapitol, především je zde část příkladová a část s výsledky k uvedeným příkladů. Cílem práce je připravit sbírku úloh pro učitele a žáky střední školy.