Účinek ultrafialového záření na produkci streptomycinu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pillich, Jiří (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1957
Subjects:
Cover Image
LEADER 01883ntm a22004817i 4500
001 MUB01006385041
003 CZ BrMU
005 20210430130541.0
008 170210s1957 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-13 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.873.7  |2 MRF 
100 1 |a Pillich, Jiří  |7 jk01093088  |4 aut 
245 1 0 |a Účinek ultrafialového záření na produkci streptomycinu /  |c Jiří Pilich 
264 0 |c 1957 
300 |a 83 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Brněnská universita, Přírodovědecká fakulta, 1957 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 2 |a Streptomycin 
650 0 2 |a Ultraviolet Rays 
650 0 7 |a streptomycin  |x účinky záření  |2 czmesh 
650 0 7 |a ultrafialové záření  |2 czmesh 
710 2 |a Brněnská universita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010710159  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20170210  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20170213  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20170313  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180511  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180515  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20210430  |l MUB01  |h 1305 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1022 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1251 
CAT |c 20230310  |l MUB01  |h 1117 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-13918  |6 3285012529  |5 3285012529  |8 20170213  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20170213  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-13918  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD