Zentrichova encyklopedie fytoterapie = Aencyclopaedia phytotherapeutica Centriciana. - Zentrich, Josef Antonín, 1941-2012 (Fontána, 2014)
Abecední přehled léčivých rostlin a jejich užití v lidovém léčitelství. Shrnuje autorovy mnohaleté zkušenosti, jedná se o aktualizaci známého Herbáře.