Rozšíření druhů Cirsium canum (L.) All. a Cirsium helenioides (L.) Hill a jejich kříženců v České republice /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mašatová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Bureš, Petr, 1963- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1997
Subjects:
Cover Image
LEADER 02049ntm a22004937i 4500
001 MUB01006381808
003 CZ BrMU
005 20210427144946.0
008 161208s1997 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-01-18 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 582.998.16  |2 MRF 
080 |a 581.9  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Mašatová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Rozšíření druhů Cirsium canum (L.) All. a Cirsium helenioides (L.) Hill a jejich kříženců v České republice /  |c Andrea Mašatová 
264 0 |c 1997 
300 |a 143 listů, 4 listy samostatné přílohy :  |e mapy, grafy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Petr Bureš 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1997 
650 0 7 |a pcháč  |7 ph536685  |2 czenas 
650 0 7 |a fytogeografie  |7 ph114598  |2 czenas 
650 0 9 |a Cirsium  |2 eczenas 
650 0 9 |a phytogeography  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Bureš, Petr,  |d 1963-  |7 ola2003204796  |% UČO 2635  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra systematické botaniky a geobotaniky  |7 mub20211110663  |4 dgg 
CAT |a SOLCOVA  |b 02  |c 20161208  |l MUB01  |h 1308 
CAT |c 20170118  |l MUB01  |h 1301 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210204  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210208  |l MUB01  |h 1728 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20210427  |l MUB01  |h 1449 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-01-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOTAN  |b Ústav botaniky a zoologie (BOTAN)  |3 DP 7/97  |5 3285R05981  |4 DPČ: 7-97 -- DP  |8 20161208  |f 78  |f Mimo UK  |r 20161208  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOTAN)  |d DP 7/97  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOTAN