Divadelní režisér Karel Novák (1916-1968) - Mikulová, Iva, 1984- (2016)
Ve své disertační práci se zabývám osobou divadelního režiséra Karla Nováka (1916-1968). Postupuji chronologicky podle jednotlivých míst jeho divadelního působení, které začíná v roce 1941 a končí jeho smrtí v roce 1968