Evoluční aspekty fotobiologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Masinovskij, Zinovij (Author), Věchet, Boleslav (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1986
Edition:1. vydání
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02006nam a22005057i 4500
001 MUB01006376680
003 CZ BrMU
005 20160929185149.0
008 160929s1986 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
015 |a cnb000033458 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 577.342/.345  |2 MRF 
080 |a 575.8  |2 MRF 
100 1 |a Masinovskij, Zinovij  |7 xx0110109  |4 aut 
245 1 0 |a Evoluční aspekty fotobiologie /  |c Zinovij Masinovskij, Boleslav Věchet 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Academia,  |c 1986 
300 |a 248 stran :  |b tabulky, grafy, ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík 
650 0 7 |a evoluce (biologie)  |7 ph114506  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluční biologie  |7 ph114507  |2 czenas 
650 0 7 |a fotobiologie  |7 ph503051  |2 czenas 
650 0 9 |a evolutionary biology  |2 eczenas 
650 0 9 |a evolution (biology)  |2 eczenas 
650 0 9 |a photobiology  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Věchet, Boleslav  |7 xx0110120  |4 aut 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20160929  |l MUB01  |h 1851 
CAT |c 20161009  |l MUB01  |h 2234 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0001 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2111 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1249 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-28115  |6 87/1837  |5 3285R05527  |4 DPČ: 87/45, DISP.: FLROS  |7 DISP.: FLROS  |8 20160929  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-28115  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD