Formování české právnické obce v letech 1861-1914 : (advokátní komory, právnické spolky a časopisy) - Balík, Stanislav, 1978- (2016)
Disertace se věnuje formování české právnické obce v letech 1861-1914. Analyzuje vznik a vývoj advokátních komor, právnických spolků a právnických časopisů v dobovém kontextu