Handbuch der technischen Mykologie : für technische Chemiker, Nahrungsmittelchemiker, Gärungstechniker, Agrikulturchemiker, Landwirte, Kulturingenieure, Forstwirte und Pharmaceuten. Fünfter Band, Mykologie der Brauerei, Brennerei, Weinbereitung, Obstverwertung, Essigfabrikation, Gerberei und Tabakfabrikation /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Lafar, Franz, 1865-1938 (Editor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Němčina
Vydáno: Jena : Verlag von Gustav Fischer, 1905-1914
Témata:
Obálka
LEADER 02582nam a22006137i 4500
001 MUB01006375766
003 CZ BrMU
005 20211119160735.0
008 160915q19051914gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 582.28  |2 MRF 
080 |a 582.282/.284  |2 MRF 
080 |a 582.282.23  |2 MRF 
080 |a 582.244  |2 MRF 
080 |a 582.281.21  |2 MRF 
080 |a 582.283  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a 579.66  |2 MRF 
245 0 0 |a Handbuch der technischen Mykologie :  |b für technische Chemiker, Nahrungsmittelchemiker, Gärungstechniker, Agrikulturchemiker, Landwirte, Kulturingenieure, Forstwirte und Pharmaceuten.  |n Fünfter Band,  |p Mykologie der Brauerei, Brennerei, Weinbereitung, Obstverwertung, Essigfabrikation, Gerberei und Tabakfabrikation /  |c herausgegeben Franz Lafar 
264 1 |a Jena :  |b Verlag von Gustav Fischer,  |c 1905-1914 
300 |a ix, 688 stran, 1 list obrazové přílohy :  |b tabulky, ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje věcný rejstřík 
504 |a Bibliografie na konci každé kapitoly 
650 0 7 |a houby  |7 ph114706  |2 czenas 
650 0 7 |a kvasinky  |7 ph122058  |2 czenas 
650 0 7 |a mykologie  |7 ph115383  |2 czenas 
650 0 7 |a plísně  |7 ph163042  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 7 |a průmyslová mikrobiologie  |7 ph138733  |2 czenas 
650 0 9 |a food microbiology  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial microbiology  |2 eczenas 
650 0 9 |a molds (Fungi)  |2 eczenas 
650 0 9 |a mushrooms  |2 eczenas 
650 0 9 |a mycology  |2 eczenas 
650 0 9 |a Saccharomycetales  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Lafar, Franz,  |d 1865-1938  |7 mub20191032805  |4 edt 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20160915  |l MUB01  |h 1927 
CAT |c 20161009  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20190416  |l MUB01  |h 0621 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2007 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20211119  |l MUB01  |h 1607 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-27723  |5 3285010991  |4 67/118, DISP.: FLROS  |8 20160915  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20160915  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-27723  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD