The last Sherlock Holmes story - Dibdin, Michael, 1947-2007 (Oxford bookworms library. Stage 3 Crime & mystery, 2001)
Beletrie v angličtině. Detektivka. Padesát let po smrti doktora Watsona vychází najevo pravda o vraždách Jacka Rozparovače. Obtížnost 3