Problematika transplantace z pohledu odborné a laické veřejnosti - Nachtnebelová, Barbora (2016)
Diplomová práce se zabývá problematikou transplantací zXpohledu odborné a laické veřejnosti. VXteoretické části jsou popsány principy transplantační medicíny a transplantační zákon platný vXČeské republice. VXempirické části jsou popsány výsledky dotazníkového průzkumu, který byl zaměřen na odbornou a laickou veřejnost.