Informovanost studentů nelékařských oborů o transplantaci a dárcovství kostní dřeně - Dvořáčková, Denisa (2016)
Bakalářská práce zjišťuje informovanost studentů zdravotnických oborů o transplantaci a dárcovství kostní dřeně. Její obsah je rozdělen na dvě části - teoretickou a empirickou. Teoretická část komplexně pojednává a zpracovává informace o dané problematice. V empirické části bylo použito kvantitativního šetření pomocí dotazníků, díky nimž byly interpretovány zjištěné výsledky. Cílem mé práce bylo zjistit úroveň vědomostí a informovanosti studentů zdravotnických oborů o dané problematice, motivovat je k dobrovolnému dárcovství kostní dřeně, edukovat a zodpovědět otázky, které jim nejsou zcela jasné.