Očkování dospělé populace v primární péči - Justrová, Eva (2016)
Bakalářská práce se zabývá problematikou očkování dospělé populace v primární péči. Je rozdělena na část teoretickou a empirickou. Teoretická část se zaměřuje na nejčastější typy onemocnění a jejich profylaxi v primární péči a na principy správné imunizace, skladování a aplikaci vakcín. Empirická část analyzuje očkování proti chřipce v konkrétní ordinaci praktického lékaře pro dospělé a srovnává proočkovanost v celém Jihomoravském kraji i jednotlivých okresech kraje. Pro zpracování byla použita kvantitativní metoda analýzy dat.