Znalost poruch srdečního rytmu u sester pracujících na ARO a JIP - Tretinová, Jana (2016)
Bakalářská práce se zabývá znalostí poruch srdečního rytmu u sester pracujících na ARO a JIP. Teoretická část obsahuje všeobecné a specializační vzdělávání sester, anatomie srdce a převodního srdečního systému, EKG křivku a její popis, klasifikaci arytmií a jejich léčbu. Praktická část obsahuje výsledky analýz z dotazníkového šetření, které jsou zpracovány do tabulek a grafů a byly provedeny v nemocnici Kyjov na pracovištích ARO a JIP.