Pracovní spokojenost sester - Ondrová, Karolína (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku pracovní spokojenosti všeobecných sester. Teoretická část je zaměřena na definici pracovní spokojenosti, motivaci zaměstnanců, teorie pracovní motivace. Výzkumná část je zaměřena na pracovní spokojenost všeobecných sester. Informace jsou získávány prostřednictvím anonymního dotazníkového šetření a jsou interpretovány prostřednictvím tabulek a grafů.