Komplikace při intermitentní dialýze na jednotce intenzivní péče - Hlaváček, Lukáš (2016)
Bakalářská práce se zabývá akutními komplikacemi při intermitentní hemodialýze na jednotce intenzivní péče. Zjišťuje vznik možných komplikací v průběhu procedury a hemodynamickou stabilitu. Teoretická část se zabývá možnými komplikaci a úkoly sestry při péčí o dialyzovaného pacienta. Praktická část vyjadřuje analýzu a intepretaci výsledků u akutně intermitentně dialýzovaných pacientů na Anesteziologicko-resuscitační klinice ve Fakultní nemocnici U svaté Anny.