Úroveň znalostí zdravotních sester o problematice dekubitů - Synková, Gabriela (2016)
Bakalářská práce se zabývá mapováním vědomostí zdravotních sester ve vztahu k problematice proleženin. Práce je rozdělena na dvě hlavní část-teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsem se snažila v jednotlivých kapitolách nastínit teoretické i praktické poznatky dané problematiky. V praktické části jsem zjišťovala informovanost zdravotních sester v dané problematice a úroveň kvality poskytované péče o pacienta s dekubity.