Studium reprodukčních schopností Zea mays L. in vitro /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havel, Ladislav, 1953- (Dissertant)
Other Authors: Sladký, Zdeněk, 1930- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1977
Subjects:
Cover Image
LEADER 01809ntm a22004337i 4500
001 MUB01006373303
003 CZ BrMU
005 20160816085623.0
008 160816s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.16  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Havel, Ladislav,  |d 1953-  |7 jn20000400902  |4 dis 
245 1 0 |a Studium reprodukčních schopností Zea mays L. in vitro /  |c Ladislav Havel 
264 0 |c 1977 
300 |a 181 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Nad názvem: Katedra biologie rostlin přírodovědecké fakulty Univerzity J. E. Purkyně v Brně 
500 |a Vedoucí práce: Zdeněk Sladký 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1977 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a rozmnožování rostlin  |7 ph125265  |2 czenas 
650 0 9 |a plant reproduction  |2 eczenas 
700 1 |a Sladký, Zdeněk,  |d 1930-  |7 jk01111764  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20160816  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20160816  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20161009  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1020 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2007 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-13192  |5 3285011114  |8 20160816  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20160816  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-13192  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD