Teorie a využití násobého integrálu - Malčík, Michal (2016)
Obsahem této bakalářské práce jsou integrály funkcí více proměnných. Práce je rozdělena do dvou kapitol. První pojednává o dvojném integrálu, jeho výpočtu a transformacích. Ve druhé kapitole zmiňujeme trojný a n-násobný integrál, jejich výpočet a transformace. Závěr každé kapitoly je věnován aplikacím zmíněných integrálů. V obou kapitolách je uvedena teorie, která je doplněna příklady.