Kosoúhlé promítání - Vávrová, Zdislava (2016)
V této bakalářské práci se věnujeme názorné zobrazovací metodě a to kosoúhlému promítání. Práce se dělí na dvě části. První se zabývá stručným výkladem této zobrazovací metody a obsahuje podrobné popisy konstrukcí některých úloh. Druhou část tvoří sbírka pracovních listů určených k procvičení této zobrazovací metody.