Růst uhlíkových nanotrubek za přítomnosti vodních par - Němček, David (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá růstem uhlíkových nanotrubek za přítomnosti vodních par v mikrovlnném pochodňovém výboji a elektrické laboratorní peci. Měnily se různé parametry experimentu, jako uhlovodík/alkohol/vodní páry, koncentrace plynů, teplota, depoziční doba. Vzorky byly analyzovány pomocí SEM a Ramanovské spektroskopie.