Zobecněné trigonometrické funkce - Říha, Josef (2016)
V této bakalářské práci se věnujeme zobecněným trigonometrickým funkcím. V úvodu se podíváme na propojení zobecněných trigonometrických funkcí s diferenciálními rovnicemi. V první kapitole si připomeneme definici a základní vlastnosti trigonometrických funkcí a konečně ve druhé kapitole se věnujeme definici a vlastnostem zobecněných trigonometrických funkcí.