Interaktivní tabule ve výuce matematiky na SŠ - Lopraisová, Lenka (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá interaktivní tabulí, jejím popisem, výhodami a nevýhodami při použití ve školství. Obsahuje také výčet příslušenství, softwarů a interaktivních učebnic pro interaktivní tabule. V praktické části je provedeno srovnání softwarů pro tvoření výukových materiálů.