NMR studium bázově modifikovaných G-kvadruplexů - Peterková, Kateřina (2016)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo studium nukleotidové sekvence TG3AG3T a bázového analogu s 2 aminoadeninem v pozici pět. Oligonukleotid byl studován pomocí metod nukleární magnetické rezonance, cirkulárního dichroismu a gelové elektroforézy.