Sbírka úloh ze stereometrie pro SŠ - Lerchová, Tereza (2016)
Cílem bakalářské práce bylo vytvoření sbírky řešených metrických úloh ze stereometrie a jejich modelů v programu Geogebra 3D. Sbírka je určena jak pro žáky středních škol, tak pro jejich učitele jako podpůrný materiál při výuce stereometrie. Prostorové modely lze zobrazit na počítači, projektoru nebo interaktivní tabuli a jejich otáčením je lze pozorovat z různých úhlů. Obsahují postupné krokování konstrukce a ilustrují tak, jak postupovat při řešení příkladů a mohou dobře posloužit i pro samostudium.