Testové úlohy z obecné fyziky pro e-learning - Muchová, Kristýna (2016)
Tato bakalářská práce předkládá soubor testových úloh z termodynamiky a molekulové fyziky na gymnaziální úrovni. Úlohy jsou formulovány ve třech variantách - uzavřené úlohy s výběrem právě jedné správné odpovědi a s možností vícenásobné správné odpovědi a otevřené úlohy. Součástí práce je také vyhodnocení testování vybraných úloh u studentů gymnázia, pro srovnání pak u studentů prvního ročníku bakalářského studia.