Diferenční rovnice a jejich aplikace v ekonomii - Čechová, Kateřina (2016)
V této bakalářské práci studujeme diferenční kalkul, sumační kalkul a lineární diferenční rovnice, obecně lineární diferenční rovnice k-tého řádu a uvádíme zde některé ekonomické aplikace, které se dají řešit s využitím diferenčních rovnic.