Skoroautomorfní funkce - Vranaiová, Miriama (2016)
Témou tejto diplomovej práce sú skoroautomorfné funkcie. Diplomová práca je rozčlenená do štyroch kapitol. V prvej kapitole uvádzame základné definície a tvrdenia potrebné na pochopenie témy tejto diplomovej práce. Následne v druhej kapitole zavádzame skoroautomorfné funkcie, skoroautomorfné funkcie závisejúce rovnomerne na parametri a nakoniec slabo skoroautomorfné funkcie. Okrem toho ukážeme, čo platí pre derivácie a primitívne funkcie skoroautomorfných funkcií. Ďalšia kapitola pojednáva o asymptoticky skoroautomorfných funkciách a pseudo skoroautomorfných funkciách. Posledná kapitola je venovaná skoroperiodickým funkciám, skoroperiodickým funkciám závislím rovnomerne na paratmetri a slabo skoroperiodickým funkciám.